Ees ootavad öökülmad ja jahedad sügisilmad

Copy
Eeloleval nädalal on oodata krõbedat öökülma.
Eeloleval nädalal on oodata krõbedat öökülma. Foto: Elmo Riig

Järgmise nädala esimeses pooles tuleb arvestada öökülmade ning jaheda sügisilmaga, mis ei lase päevastel õhutemperatuuridel tõusta üle 12 soojakraadi.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab kohati nõrka vihma ja paiguti tekib udu. Tuul pöördub põhjakaarde kiirusega 1-5 m/s, põhjarannikul 3-8, puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3, rannikul kuni 8 kraadi. Esmaspäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Saartel ja Liivi lahe ümbruses on pilvisem ning võib vihma tibutada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, Lääne-Eesti saartel puhub kagu- ja idatuul 3-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 5-9 kraadi.

Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ja merelt jõuab saartele vihmasadu. Paiguti tekib udu. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s, Lääne-Eesti saartel 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +2, saartel ja paiguti rannikul 3-9 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-8, puhanguti 11 m/s, saartel 5-10, puhanguti 14 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul saartel edelasse ja nõrgeneb. Sooja on 4-9, saartel kuni 12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9, saartel kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on enamasti pilves ja vihmane ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, saartel puhanguti 12 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles