Paides teatri tegemiseks laekus neli avaldust

Tiit Reinberg
Copy
Paide teater koosseisus Jan Teevet (tagareas vasakult), Kirill Havanski, Maria Paiste, Johannes Richard Sepping (ees vasakult) ja Oliver Issak lõpetavad oma töö kahe kuu pärast. Kes nende tööd Paides jätkab, võib selguda juba nädala pärast.
Paide teater koosseisus Jan Teevet (tagareas vasakult), Kirill Havanski, Maria Paiste, Johannes Richard Sepping (ees vasakult) ja Oliver Issak lõpetavad oma töö kahe kuu pärast. Kes nende tööd Paides jätkab, võib selguda juba nädala pärast. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval lõppes Paide muusika- ja teatrimaja väljakuulutatud avalik konkurss, et leida idee ja selle elluviijad majas tegutsevale Paide teatrile alates järgmise aasta algusest.

Konkursile olid oodatud teatri ja kaasaegse etenduskunsti valdkonnas tegutsevad üksikisikud ja loomingulised kollektiivid, kel on ideid ja energiat Paide teatri lähituleviku kujundamiseks.

Paide muusika- ja teatrimaja juht ning konkursikomisjoni esimees Martha-Beryl Grauberg ütles, et tähtajaks laekus neli avaldust: kaks olid üksikisikud ja kaks loomingulised kollektiivid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles