Esivõrkpallur tõmbas karjäärile joone alla

Järva Teataja
Copy
43aastane endine sidemängija Kert Toobal kaalus lõpetamise otsust põhjalikult, ent vigastused polnud lõpetamise põhjuseks.
43aastane endine sidemängija Kert Toobal kaalus lõpetamise otsust põhjalikult, ent vigastused polnud lõpetamise põhjuseks. Foto: Gertrud Alatare

Rahvusmeeskonna kauaaegne kapten ja Eesti võrkpalli esindusnägu Kert Toobal otsustas sportlaskarjäärile joone alla tõmmata ning asuda tööle Eesti võrkpalli liidu spordidirektorina.

43aastane endine sidemängija kaalus lõpetamise otsust põhjalikult, ent vigastused ei olnud lõpetamise põhjuseks.

«Mingi hetk tundsin, et ei taha enam mängida. Mängimine ei tundunud ühel hetkel enam põnev ega motiveeriv ja ma ei tahtnud ses suhtes lati alt läbi minna ja kellelegi valesid lootusi tekitada,» selgitas ta. «Mul peab olema mingi suurem motivaator. Selge see, et oleksin võinud veel mitu aastat nii-öelda tiksuda, vigastusest suutsin ma jalad uuesti alla saada ja selle taha mängimine ei oleks jäänud. Eelmisel aastal saadud vigastusest väljatulek oli samuti motivaator ja sellest suutsin samuti välja tulla, aga edasi enam suurt isu polnud. Mingit vaheaastat ma ei tee, see on lõplik otsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles