Naiskodukaitsjad jagavad ohutusteadmisi ka organisatsioonist väljapoole

Urmas Glase
Copy
Naiskodukaitsjatega on Ukraina sõja tõttu viimastel kuudel liitunud saijad uued inimesed. Lisaks nende väljaõpetamisele on organisatsioon asunud ohutusalast väljaõpet andma ka naistele, kes pole naiskodukaitsega liitunud.
Naiskodukaitsjatega on Ukraina sõja tõttu viimastel kuudel liitunud saijad uued inimesed. Lisaks nende väljaõpetamisele on organisatsioon asunud ohutusalast väljaõpet andma ka naistele, kes pole naiskodukaitsega liitunud. Foto: Urmas Glase

Esmaspäeval ja teisipäeval peetud naiskodukaitse mitteliikmetele korraldatud ohutushoiu baasõppe veebikoolitusel osales üle Eesti 200 inimest, neist järvakaid 15 ringis.

Naiskodukaitse arendusspetsialist Elisa Jaksoni teatel korraldati organisatsiooni mittekuuluvaid inimestele selline baasväljaöppe esmakordselt.

Kahepäevase õhtuse ohutushoiu õppet teemadeks oli hädaolukordades toimimine, kodused ja evakuatsioonivaru, kodu ja vara turvalisus, tuleohutus, ohutusreeglid looduskeskkonnas, enesekaitse infokeskkonnas, turvareeglid testes vöimalikes hädaolukordades, käitumisjuhised relvakonflikti ja hübriidsõja korral, regulatsioonid ja ressursid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles