Linnameeskond peab hooaja viimase kodumängu

Järva Teataja
Copy
Paide linnameeskond (sinimustas) sai viimases mängus Tallinna Floralt napi kaotuse ja peab endiselt Premium liiga tabelis kolmandat kohta püüdma.
Paide linnameeskond (sinimustas) sai viimases mängus Tallinna Floralt napi kaotuse ja peab endiselt Premium liiga tabelis kolmandat kohta püüdma. Foto: Liisi Troska/Ejl

Linnameeskonnal jääb nüüd hooaja lõpuni veel kaks kohtumist ning sealjuures mängitakse sel pühapäeval kl 17.15 Paide kunstmurustaadionil just Nõmme Kaljuga.

Peatreener Karel Voolaid rõhutas, et kahe meeskonna vahe on tõesti ainult punkt ja nad tahavad vastast kindlasti võita. „Siis me väärime kolmandat kohta ja viimane voor jääb veel lisaks mängida,” avaldas ta.

Mpühapäeval saab lõpplahenduse ka hooaja supermäng ning uue omaniku leiab torusaun. Kõigil, kes senise hooaja vältel saunaloosis osalesid ja finaalipääsme lunastasid, palutakse kindlasti kohal olla. Jalgpallisõpradele ootab kohapeal loosi- ja auhinnamänge ning hüvesid veelgi.

Olgu öeldud, et omavahelistes kohtumistes on Nõmme Kalju Paide linnameeskonnast olnud tänavu üle kahel korral.

Esiliigas kohtub Paide linnameeskond U21 sel laupäeval kl 12.30 Paide kunstmuruväljakul FC Nõmme Unitediga. Kolm tundi hiljem alagab sealsamas aga II liiga piirkonnavõitjate omavaheline kohtumine ehk Paide linnameeskond III võõrustab FCI Tallinnat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles