Universaalteenusest on loobunud tuhanded kodutarbijad (1)

BNS
Copy
Kui kodutarbijad viidi universaalteenusele üle automaatselt, siis ettevõtjad peavad ise ülemineku soovist elektrimüüjale teada andma.
Kui kodutarbijad viidi universaalteenusele üle automaatselt, siis ettevõtjad peavad ise ülemineku soovist elektrimüüjale teada andma. Foto: Margus Ansu

Eesti suuremate elektrimüüjate sõnul on elektri universaalteenuse paketist otsustanud loobuda mitmed tuhanded kodutarbijad.

Eesti Energia pressiesindaja Mattias Kaiv ütles, et ettevõtte klientidest loobus universaalteenusest enne 12. oktoobrit, mis oli ettevõttele loobumisest teada andmise esialgne tähtaeg, ligi 23 000 kodutarbijat. "Tänase seisuga on 1. oktoobrist universaalteenusele üle läinud 133 000 Eesti Energia kodutarbijast klienti. Pärast 12. oktoobrit on universaalteenusest loobunud veel ligi 5800 klienti," lisas Kaiv.

Eesti Gaasi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kersti Tumm ütles, et elektri universaalteenuse kliente on ettevõttel umbkaudu 6000, ent liitumisepakkumise saanutest otustas tähtaja saabudes loobuda ligi 10 protsenti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles