Arengukava järgi asi selge: Paide jalgpallihallini jääb paar aastat

Järva Teataja
Copy
Annelinna jalgpallihall Tartus saadi valmis enne suurt hinnahüpet. Lõuna-Eesti kolme maakonna hallide ehitus on edasi lükatud.
Annelinna jalgpallihall Tartus saadi valmis enne suurt hinnahüpet. Lõuna-Eesti kolme maakonna hallide ehitus on edasi lükatud. Foto: Sille Allik

Paide linnavolikogu uuendas oktoobris linna arengukava ja eelarvestrateegiat. Arengukavasse lisati muu hulgas tegevused uute puhkealade rajamiseks ja Ristiku haljasala väliruumi maastikuarhitektuurse lahenduse väljaehituseks. Samuti täpsustati arengudokumendis veekogudeäärsete alade arendamise vajadusi.

Seoses teede ja tänavatega lisati prioriteetsete uute teedena tegevuskavasse Puuvilja tänava ja Mündi tee pikendus ning Kaevu tänava põik. Et vana rahvamaja tulevik on hetkel Paides aktuaalne teema, leidis arengukavas koha ka Vabadussõja Paide ja Järvamaa mälestusmärgi ideekavandi koostamine ja mälestusmärgi rajamine. Spordivaldkonna tegevuskava täiendati jalgpallihalli ja spordikompleksi teenindava hoone rajamisega. Nende ehitamisega luuakse Paidesse täiendavaid võimalusi aastaringselt spordialade harrastamiseks ning treeningute, laagrite, võistluste ja kehalise kasvatuse tundide läbiviimiseks. Perspektiivis nähakse ette ka jalgpalli põhiväljaku rajamist.

Külaelu arendamise eesmärgil kirjutati arengukavasse Sargvere spordi- ja mänguväljaku ning haljasala kaasajastamine ja Sargvere mõisas asunud koduloomuuseumi kogu eksponeerimine mõnel muul pinnal külas. Tegevuste loetellu lisati ka lemmikloomade kalmistule sobiva asukoha leidmine, Paide Vallimäe lava renoveerimine ja Ajakeskuse Wittenstein ajas rändamise kontseptsiooni edasiarendamine ning bussiootepaviljoni (ootesaal koos varjualusega) rajamine Pärnu tänavale Paide muusika- ja teatrimaja parklasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles