Olgem tänulikud kõige igapäevase eest

Copy
Veronika Kivisilla
Veronika Kivisilla Foto: Kärt Kukkur

Järgmisel neljapäeval, 10. novembril tuleb Paide Wittensteini tegevusmuuseumis tasuta salongiõhtule «Headuse nimel» esinema luuletaja, dramaturg ja rahvamuusik Veronika Kivisilla. Ta toob saabunud sügisesse suure sõõmu positiivsust. Tegemist on mitmekülgse autoriga, kes on avaldanud luulekogusid, proosat ja laulikuid ning tõlkinud ilukirjandust.

Sa üled üks meeletult tark ja õnnelik inimene ka selles mõttes, et kui sa mingil põhjusel luuletada ei saaks, võiksid sama edukalt rõhu panna oma teisele, kolmandale, neljandale või ma-ei-tea-mitmendale tegevusele ehk sa tegeled ka laulmise, tõlkimise, proosa, draama ja palju muuga. Kas selle taustaks on võimalik ütelda, kes sa oled ja kes tahaksid olla?

Aitäh, aga siinkohal kuldad sa mu küll veidi teenimatult üle. Pigem kipub olema ikka see tunne elus, et ei oska ühtki asja korralikult. Aga võib-olla see on ka juba suur asi, et mul on küll huvi mitmete asjade vastu. Huvi ja uudishimu on edasiviivad jõud kindlasti. Vahel on mulle öeldud, et olen isegi «eluahne» – tahaksin nagu kõike kogeda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles