Uue tribüüniga kunstmuruväljakul sündis publikurekord

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonna ja Nõmme Kalju FC kohtumisel sündis uus Paide kunstmurustaadioni rekord 402 piletiostjaga. Kokku võis aga staadionil olla  kusagil 450 pealtvaatajat.
Paide Linnameeskonna ja Nõmme Kalju FC kohtumisel sündis uus Paide kunstmurustaadioni rekord 402 piletiostjaga. Kokku võis aga staadionil olla kusagil 450 pealtvaatajat. Foto: Anne Põder

Pühapäeva õhtul kogunes Paide kunstmuruväljakule Paide Linnameeskonna ja Nõmme Kalju FC mängu vaatama üle 400 inimese, mis oli uus Paide kunstmurustaadioni publikurekord.

Paide Linnameeskonna kogukonnajuht Maarja Trauss ütles, et senine rekord pärines 2019. aasta 17. märtsist, kui Paide Linnameeskonna ja Tallinna FC Flora mängu käis vaatamas 387 inimest. "Pühapäeval loendati väravas ametlikult 402 inimest, mis läks kirja uue ametliku rekordina. Osa inimesi oli sees ka arvestuse väliselt ehk siis tegelikult võis väljakul mängu vaatamas olla umbes 450 inimest," rääkis ta.

Traussi sõnul tõi veidi vihmasel ja jahedal sügisõhtul nii rohkearvulise publiku kohale tahe toetada kodumeeskonda üliolulisel mängul ja senisest mugavam uus tribüün, kus ei puhu pealtvaatajatele peale tuul ega saja kaela vihm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles