Järvamaa gümnasistid külastasid Pärnumaa ettevõtteid

Järva Teataja
Copy
Pernova hariduskeskuse loodusmaja Pärnus.
Pernova hariduskeskuse loodusmaja Pärnus. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees

Järvamaa gümnasistid, kes olid parimad osalejad e-majandusviktoriinil, külastasid 31. oktoobril Pernova Loodusmaja ja ettevõtet Dipperfox OÜ ning nende koostööpartnerit PlasmaPro OÜ.

Esmalt külastati Pernova Loodusmaja, kus õpilased said mõista loodusteaduste ja tehnoloogia tähtsust ja mõju igapäevaelule, loodusele ja ühiskonnale. Järgmiseks sõideti ettevõttesse Dipperfox OÜ, kes on pärjatud 2022. aasta parima ettevõtte tiitliga. Firma valmistab ja müüb kännupuure maailma turule. Firma on tegutsenud aastast 2018, kuid nende edulugu sai alguses aastal 2020, kus nad hakkasid oma toodet turundama sotsiaalmeedia platvormil TikTok, mis andis suure tõuke kännupuuri müügile.

Dipperfox OÜ teeb koostööd PlasmaPro OÜ-ga, kes tegeleb lehtmetalli laser-, plasma-, gaasi- ning ümartoru lõikusega. Klientideks on nii auto-, metsandus- kui ehitussektorist.

Mõlema ettevõtte külastuse eesmärk oli hankida karjäärivalikuteks vajaminevat teavet, teha tõenduspõhiseid otsuseid erinevates eluvaldkondades ja kasutada uusi tehnoloogiaid loovalt ning uuendusmeelselt.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles