Taani kaks kanget tegid Eestist reisisaadet

Urmas Glase
Copy
Taani avalik-õigusliku ringhäälingu DR2 teleprogrammi saate «Nul stjerner» juhid Morten Kirckhoff (vasakul) ja Jan Elhøj ei osanud oodata, et automuuseumis saab tankiga sõita.
Taani avalik-õigusliku ringhäälingu DR2 teleprogrammi saate «Nul stjerner» juhid Morten Kirckhoff (vasakul) ja Jan Elhøj ei osanud oodata, et automuuseumis saab tankiga sõita. Foto: Urmas Glase

Sügisel seikles Eestis kaks rännumeest Taanist, kes, nagu meie kaks kanget Teet Margna ja Kristjan Jõekalda, viivad oma seiklused teleekraanile. Ühel päeval laenasid nad muuseumipapa Tuve Kärnerilt Järva-Jaani vanatehnika varjupaigast musta Volga ja tegid sellega ümbruskonnas tiiru.

Jan Elhøj ja Morten Kirckhoff on Taani avalik-õigusliku ringhäälingu DR2 teleprogrammi saate «Nul stjerner» juhid. Kuigi nende 2019. aastast eetris oleval reisisaatel on selja taga neli hooaega, on nad mõlemad üle 25aastase teletöö kogemusega.

Varem töötasid mehed reklaaminduses, kuid on nüüd rahul, et on reisimisest kui hobist suutnud teha elatusallika. Morten ja Jan teevad hooajal kuus saadet. Saade Eestist tuleb teleekraanile viiendal hooajal ja detsembris. «Hea on reisida saateid tehes, samal ajal kui teised inimesed maksavad selle eest palju raha. Muidugi peame arvestama, et meie käigud ja soovitused läheksid inimestele korda ja nad saadet vaatavad,» lausus Morten Kirckhoff lõbusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles