Noored võrkpallurid ootavad märkamist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal pälvisid Peet Raigi nimelise noore võrkpalluri stipendiumi Anete Kõiv ja Karl Jakobson.
Eelmisel aastal pälvisid Peet Raigi nimelise noore võrkpalluri stipendiumi Anete Kõiv ja Karl Jakobson. Foto: Kristo Kivisoo

Järvamaa kogukonnafond annab detsembris taas välja noore võrkpalluri stipendiumid lootustandvatele noorsportlastele, keda kogukonnas on märgatud ja esile tõstetud.

Järvamaa kogukonnafondi juhatuse liige Valev Väljaots andis teada, et Peet Raigi nimeline noore võrkpalluri sihtkapital ootab huviga kandidaate, kellele võiks stipendiumid üle anda. "Stipendium on asutatud sooviga kaasa aidata võrkpalli arengule Järvamaal, innustada ja tunnustada tublisid noori võrkpallureid ning toetada nende arengut," lausus ta.

Stipendiumi suurus on 250 eurot ning see antakse kuni 21-aastasele võrkpallurile, kelle sportlikud ambitsioonid on esitajale silma jäänud ja suhtumine treeningutesse on teistele noortele eeskujuks.

Taotlusi stipendiumi saamiseks oodatakse kuni 1.detsembrini.

Taotlusvormi elektroonne link on kättesaadav veebilehe www.annetuskeskkond.net Järvamaa kogukonnafondi alalehel taotlusvormid.

Väljaots märkis, et noorte toetuseks on oodatud võrkpallist ja selle arengust hoolivatelt inimestelt annetused. "Vaid ühisel jõul saame noori rahaliselt meeles pidada," sõnas ta.

Toetused on oodatud SA Järvamaa kogukonnafond kontole EE642200221023628002, selgitusega „Noor võrkpallur“.

Annetustele kehtib tulumaksusoodustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles