Maalasteaia unistus täitus 35 000 euro eest

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Tänasest on Väätsa lasteaia kuni kolmeaastased lapsed esimesel korrusel asuvates uutes ruumides. Lasteaia pere suur unistus läks maksma 35 000 eurot.

Väätsa Lasteaia Paikäpp juhataja Ulvi Hantson ei suuda ära rõõmustada, et täna oligi see päev, mil sõimerühma 1,5 kuni kolmeaastased lapsed said tulla maja esimesel korrusel asuvatesse rühma uutesse ruumidesse. "Aastaid unistuseks olnud sõimerühma ruumid on tänasega lõpuks valmis ja need pisikesed jalakesed ei pea enam tatsama teisele korrusele," rõõmustas ta.

Kuigi sõimerühma ehitustöödega saadi ühele poole 31. augustiga, jäi siis rühma avamine mööbli saabumise taha. "Sõimerühma mööbel saabus esmaspäeval ja eile kolisime," sõnas Hantson. Lapsevanemad olid selleks valmis andma õpetajatele lausa vaba päeva.

Väätsa lasteaia sõimerühma ruumid kujundati endistesse raamatukogu ruumidesse. Remonditöödega olid ametis Türi Halduse mehed Gert Saamann ja Elmo Klukas, põrandakatte pani paika Meelis Pilipenko ja elektritöid tegi Leo Pops. Neile kõigile on Hantson südamest tänulik. "Tänu oma jõududega toimetamisele saime sõimerühmale uued ruumid koos uue mööbliga 35 000 euro eest," lausus ta.

Väätsa Lasteaia Paikäpp sõimerühmas käib 14 pisipõnni, rohkem rühma Hantsoni sõnutsi ei mahugi. Kokku on lasteaia neljas rühmas 70 last. "Ruumid on olemas, et avada lasteaias ka viies rühm. Kõigil lasteaiakoha soovijatel tasub endast julgelt teada anda," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles