Paide Linnameeskond mängis end medalitele ja otseteed Konverentsiliigasse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Täna Tartus toimunud jalgpalli Premium liiga viimases voorus oli Paide Linnameeskonnal mängus au olla Eesti kõrgliiga kolme parema hulgas ja otsepääs Konverentsiliiga esimesse eelringi, mis toob automaatselt kaasa veerand miljoni euro suuruse toetuse UEFA-lt. Ülipõnev ja tasavägine mäng hoidis pingul kõikide närvid, kuid seekord piisas Paidele ka 1:1 viigist, et hooaja eesmärk täita ning tõestada, et tegemist on Eesti tippjalgpalliklubiga.

Esimene lootuskiir tuli Paide Linnameeskonna mängu kohtumise 30. minutil kui Sergei Mošnikov kasutas ära olukorra vastaste trahvikastis ning viis meeskonna juhtima. Poolajale mindi liidriseisus, kuid siiski teadmisega, et Tallinnas on kindlalt 2:0 juhtimas ka kolmanda koha konkurent Nõmme Kalju.

Tartu JK Tammeka näitas sel nädalavahetusel tõelist sisu ning tegi hooaja lõpus kodupubliku meeleheaks suurepärast mängu. Pidev surve päädis mängu 75. minutil Kevin Mätase löödud viigiväravaga, mis lükkas Paide Linnameeskonna taas Nõmme Kaljuga Premium liiga punktide arvestuses viigiseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles