President Alar Karis tervitab kõiki Eestimaa isasid homme Raplast

Järva Teataja
Copy
Eesti Vabariigi president Alar Karis.
Eesti Vabariigi president Alar Karis. Foto: Madis Veltman

Pühapäeval tähistatakse isadepäeva ning sel puhul toimub Rapla kultuurikeskuses kontsertlavastus "Sinu laps!", kus kõiki Eestimaa isasid tervitab president Alar Karis. Pidulikku sündmust vahendab kell 11.15 ETV.

Presidendi kultuurinõuniku Rasmus Puuri sõnul on riigipea soov tähistada isade- ja emadepäeva erinevates kaunites Eestimaa paikades. "President Karis soovib nii isade- kui emadepäeval kohtuda tulevaste ning praeguste isade ja emade, vanaemade ja vanaisadega eri paigus, kohtuda kohalike inimestega ja tähistada neid olulisi päevi koos nendega," ütles Puur.

Kontsertlavastusega “Sinu laps!” toob kohalik kogukond vaatajani läbilõike meie vahvatest isadest, kelle olemise vorm isana on mõneti erinev, aga eesmärk ikka sama - anda endast kõik olenev, et olla parim isa enda lastele ja vanaisa enda lastelastele ja kui väga veab, siis vana-vanaisa enda lastelastelastele. Üles astuvad Raplamaalt pärit muusikud Vaiko Eplik, Priit Võigemast, Mikk Pedaja perega, kohalikud laululapsed, tantsijad ning koorid.

Isadepäeva eel kohtus presidendipaar ka Rapla gümnaasiumi ja Vesiroosi kooli noortega, et kuulda ja mõelda, millist rolli isad nende elus mängivad, mida neilt õppida ja kui olulised perekondlikud traditsioonid nende peredes on. Riigipea võttis hetke kohalike noortega ka korvpalli mängimiseks.

Otseülekannet isadepäevale pühendatud kontsertlavastusest "Sinu laps!" ja riigipea kohtumisi noortega vahendab ETV sel pühapäeval algusega kell 11.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles