Eakate kodu Villa Alfred valmistub Peetris uksi avama

Eva Klaas
, reporter
Copy
Uus eakate kodu Villa Alfred Peetris kunagises koolimajas avab uksed selle aasta lõpus. Ruume tutvustanud hooldekodu juhataja Kristi Reinberg näitab avaraid tube, kus on täiesti uus inventar ja piisavalt ruumi liikumiseks.
Uus eakate kodu Villa Alfred Peetris kunagises koolimajas avab uksed selle aasta lõpus. Ruume tutvustanud hooldekodu juhataja Kristi Reinberg näitab avaraid tube, kus on täiesti uus inventar ja piisavalt ruumi liikumiseks. Foto: Dmitri Kotjuh

Peagi avab Peetri endises koolimajas uksed äsja valminud eakate kodu Villa Alfred, kus on kohta ligi poolesajale hoolealusele. Osaühing Ardis Konsultatsioonid ostis kolm aastat tagasi endise koolimaja pärast kooli ümberkolimist kunagisse Kareda vallamajja Järva vallalt kokkuleppega, et hoonesse rajatakse mõne aasta jooksul hooldekodu.

Teisipäeval tegutsesid küll hoones veel töömehed, kuid selleks, et teha väikeseid lisatöid, et tulevaste klientide tingimused oleksid veelgi paremad. Ehitustegevus on praeguseks lõppenud.

Kuigi avatava Peetri eakate kodu hoone oli enne müüki kasutuses koolina, vajas see juhataja Kristi Reinbergi selgitusel siiski põhjalikku ümberehitust. Uue ilme on saanud välisfassaad, kogu maja on korralikult soojustatud ja ehitatud hooldekodu tingimustele vastavaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles