Tunnustatud restoranigiid soovitab toitu nautida ka Järvamaa toidukohtades

Copy
«Restoranid, mis suudavad tegutseda viis aastat, on haruldus. Suur osa Põhjaka püsimises on meie jonnakusel, soovis nautida maaelu. Et siin tööd teha, tuleb ise endale töökoht teha,» ütleb Põhjaka restorani kaasomanik Ott Tomik.
«Restoranid, mis suudavad tegutseda viis aastat, on haruldus. Suur osa Põhjaka püsimises on meie jonnakusel, soovis nautida maaelu. Et siin tööd teha, tuleb ise endale töökoht teha,» ütleb Põhjaka restorani kaasomanik Ott Tomik. Foto: Dmitri Kotjuh

Rahvusvaheline restoranijuht White Guide avalikustas pühapäeval Tallinna Kultuurikatlas, millised on 150 soovitatavat söögikohta Eestis – esmakordselt on Tallinna restorane restoranijuhis alla poole.

“Piltlikult öeldes ülejäänud Eesti hakkas Tallinna tagant lõpuks ometi silma paistma,” kommenteeris restoranijuhi kirjastaja Baltimaades Aivar Hanson.

White Guide’i poolt soovitatavate söögikohtade valik on varasemast mitmekesisem. Esimest korda on restoranijuhis söökla ning mitu söögikohta, mis asuvad erinevates väikestes maakohtades. Eriti torkab silma väikesadamates asuvate söögikohtade arvukus restoranijuhi soovituste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles