Järvamaa tuntuim rahvasaadik tõusis EKRE nimekirjas

Järva Teataja
Copy
EKRE kandidaadid riigikogu valimistel Järva- ja Viljandimaal: Jaak Madison (ees vasakult), Elar Niglas, Kalle Grünthal, Valmar Haava (taga vasakult), Mart Järvik, Rein Suurkask, Priit Põder, Annika Veidenberg ja Tarmo Hints.
EKRE kandidaadid riigikogu valimistel Järva- ja Viljandimaal: Jaak Madison (ees vasakult), Elar Niglas, Kalle Grünthal, Valmar Haava (taga vasakult), Mart Järvik, Rein Suurkask, Priit Põder, Annika Veidenberg ja Tarmo Hints. Foto: Tiit Reinberg

Oktoobri teises pooles oli Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Järva- ja Viljandimaa ringkonna üldkoosolek, kus selgus üheksa inimest, kes kandideerivad riigikogu valimistel Järva- ja Viljandimaa ringkonnas. 

Üldkoosolekust võttis osa 152 EKRE liiget, kes olid nagu neli ja kaheksa aastat tagasi seda meelt, et ringkonna esinumber on Jaak Madison.

Kui toona kirjutasime, et üllatuslikult ei saanud nimekirjas teist kohta praegu Madisoni asendusliikmena riigikogus olev Kalle Grünthal, vaid Türi abivallavanem Elar Niglas. Grünthal on nimekirjas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles