Paide motoneiu kogus poodiumikohti

Kuido Saarpuu
Copy
Paide motoneiu Selyn Kazakova näitas juba mullusel hooajal head minekut ja astus sammu lähemale oma suurvõistluste unistusele.
Paide motoneiu Selyn Kazakova näitas juba mullusel hooajal head minekut ja astus sammu lähemale oma suurvõistluste unistusele. Foto: Erakogu

Paide motosportlane Selyn Kazakova võttis lõppenud hooaja kokku ja ütles, et pettumuseks põhjust ei ole.

Selyn Kazakova tänavuse hooaja ettevalmistus läks edukalt ja sujuvalt. Pärast eelmist hooaega sai ta talvel Hispaanias Valencia ring­rajal sõita Vihurmoto treeninglaagris uuesti Yamaha R3 ringraja mootorrattaga. «Pärast Valenciat käisime koos isaga Hispaanias Alcarras Supermoto rajal, kus tegin ettevalmistusi uueks hooajaks. Sealsamas Alcarrase rajal oli üks Catalonia meistrivõistluste etapp, kus mõtlesime, et oleks päris hea mõte oma oskusi ja kiirust proovile panna,» lausus ta. «Kokkuvõttes oli äge kogemus ja õppisin palju uut nii enda kui ka mootorratta kohta. Catalonia etapil suutsin saada kõva viienda koha, mis polnud sugugi lihtne, võistlejaid oli 13.»

Selyn Kazakova hooaja eesmärk oli püüda esikohta vähemalt ühel meistrivõistluste etapil ja pakkuda poodiumile konkurentsi. «Hooaega alustasin suurepäraselt, sain esikoha Supermoto Eesti ja Balti meistrivõistluste esimesel etapil Lätis Madonas,» selgitas ta. «Edaspidi läks ka kõik plaanipäraselt, kuigi vahepeal olid korrad, kus ilm polnud meie poolt ning pidime nägema rohkem vaeva rehvide valiku ja pideva vahetusega, kuid see kõik tuli meile kasuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles