Tegevusmuuseumi õu täitub heade maitsete ja jõulumeluga

Järva Teataja
Copy
Paides Wittensteini tegevusmuuseumis avas ka mullu uksed jõuluaegane kohvituba.
Paides Wittensteini tegevusmuuseumis avas ka mullu uksed jõuluaegane kohvituba. Foto: Anne Põder

Täna kutsuvad Paide toitlustajad rahvast Wittensteini Tegevusmuuseumi õuele advendikohvikutesse, nautima jõuluaja algust ja häid maitseid. 

Samuti toimub Tegevusmuuseumis käsitöölaat, kuhu on oodatud kohalikud käsitöölised oma kaupu müüma. "Advendiaja algus on paras aeg hakata mõtlema jõulukinkidele ja miks mitte pista jõuluvana kingikotti kohalikku käsitööd", sõnas Ajakeskuse Wittenstein turundusjuht Eliis Õunapuu. Advendikohvikud ja jõulumüük ootavad huvilisi 27. detsembril kella 14st 19ni.

Advendikohvikuid Tegevusmuuseumi õuel peavad Teatrikohvik, R&T Talu, BBQ labor, Magus Pohl, Treegeri kohvik, Emmeliine Toidutuba, Kohvik Uskumatu, Valdeku Pirukad ja Wittensteini Kõrts.

Ka varasemalt on toitlustajad seljad kokku pannud, näiteks ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade projekti raames ning linnarahva huvi on olnud suur.

I advendil kell 15.00 algab jõuluootuskontsert Paide Püha Risti kirikus ja kell 16.00 süüdatakse Keskväljakul jõulukuusel tuled.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles