Linnameeskonna kodumängude korraldus on Premium liiga parim

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskond loob kodumängudele palju lisaväärtusi, mis meelitab jalgpallihuvilised staadionile ning annab hea emotsiooni.
Paide Linnameeskond loob kodumängudele palju lisaväärtusi, mis meelitab jalgpallihuvilised staadionile ning annab hea emotsiooni. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Jalgpalliliidu arendusosakond, kes monitoorib järjepidevalt  koduste kõrgliigamängude korraldust, avaldas sel nädalal 2022. aasta hooaja koondhinnangu, millest selgus, et Paide Linnameeskonna kodumängude korraldus oli tänavu Premium liiga klubide hulgas kõige parem.

Paide Linnameeskonna turundus- ja kommunikatsioonijuht Marek Tiits selgitas, et igal Premium liiga kodumängul viibib kohal jalgpalliliidu määratud inspektor. "Tema ülesanne on mängu tehnilisi nüansse ning sujuvust kontrollida ja vajadusel sekkuda. Samas on tema töö ka hinnangu andmine mängu korralduspoolele üldiselt," märkis ta.

Iga mängu korraldusel on luubi all suur hulk faktoreid ja detaile: väljaku seisukord, turvatoimkonna ja pallipoiste tegutsemine, teadustuse sisukus ja kvaliteet, helitehnika, toitlustuse tase, publiku käitumine ning publikule pakutavad lisaväärtused. Kõigist hinnangutest moodustub viiepalliskaalal antav üldhinne ning hooaja lõikes neist omakorda koondhinne hooajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles