Viking Window mängijate hea emotsioon muutus nädalaga halvaks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Peatreener Meelis Songe ja mängija Gaspar Bibikov peavad nõu, mida annaks teisiti teha, et mängukäiku muuta.
Peatreener Meelis Songe ja mängija Gaspar Bibikov peavad nõu, mida annaks teisiti teha, et mängukäiku muuta. Foto: Dmitri Kotjuh

Eile teenis SK Nord/Cramo korvpallimeeskond Saku esiliiga kaheksandas voorus oma esimese võidu, mille üle ei saanud kuidagi rõõmustada kodupubliku ees mänginud Paide Viking Window meeskond, kellele läks kohtumisest, mille nad võita lootsid, kirja 66:84 kaotus.

Kohtumine algas Viking Windowle küll paljulubavalt, kuid juba kolmandal mänguminutil leidsid nad end tagaajaja rollist. Kahe kuni viiepunktilises kaotusseisus mängisid nad esimese veerandi lõpuni. Vile kõlades olid Paide korvpallurid 13:18 taga.

Mängupilt ei paranenud ka teisel veerandil kui viie minuti möödudes oldi juba 15 punktiga kaotusseisus. See oli Viking Window mängijaile šokk ning kindel märk, et on viimane aeg ennast kokku võtta. Jõuliselt võitlesid nad end suuremast kaotusest välja kahandades kaotuse paari minutiga kaheksale punktile. Vastased ei lasknud end aga paidelaste edulainest heidutada ja võitlesid punkte tagasi. Pallilahing oli tuline ja veel poolteist minutit enne poolaja lõppu oli Paide taga viie punktiga, kuid SKNord/Cramo suutis siiski lõpuminutitel olla resultatiivsem ning puhkepausile minnes oli Viking Window taga üheksa punktiga ehk 34:43.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles