Türil elab veerandsada inglit

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Erakogu

Maxima on viimase tosina aasta jooksul aidanud viia jõulurõõmu tuhandetele lastele üle Eesti ning ka tänavu saab iga eestimaalane hakata ingliks ja täita Maxima kauplustes üle Eesti püsti pandud inglipuudel leiduvad pea 2000 lapse kingisoovid, mis on kauplustes 22. novembrist kuni 11. detsembrini.

Türi Maxima kaupluses oli inglipuul 27 ja Paide Maxima kaupluses 20 lapse salajased jõulukingi soovid. Täna lõunaks olid Türi kaupluses asuvale puule jäänud rippuma veel üksnes kahe lapse jõulusoovid. Seega oli kevadpealinnas Maxima poes käinud juba 25 inglit.

"Heasüdamlike Eesti inimeste abiga oleme aidanud viia aastate jooksul jõulurõõmu enam kui 20 000 lapsele," lausus Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. "Ka tänavu oleme koostöös omavalitsuste, Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse ja Eesti lasterikaste perede liiduga kogunud kokku ja asetanud kauplustes asuvatele inglipuudele pea 2000 lapse kingisoovid."

Üldist habrast majanduskeskkonda on Edvinas Volkase sõnul tänavu tunnetamas üha enam peresid ja seda on näha ka erinevatest Eesti paikadest tulnud kingisoovidest.

"Just sellistel hetkedel saame kaasinimestena olla abiks ja panustada nende laste pühadesse, kel muidu jõulukingid saamata jääksid. Inglipuud laste jõuluunistustega asuvad 48 Maxima kaupluses üle Eesti ning üks puu on ka Maxima peakontoris, et ka meie kontoritöötajad omaltpoolt lastele jõulurõõmu valmistada saaksid," lisas Maxima Eesti tegevjuht.

Maxima on iga-aastase Inglipuu kampaania raames teinud juba pikalt koostööd Eesti lasterikaste perede liiduga, millesse kuuluvad kolme ja enama lapsega perekondi kõikjal Eestis. Nii on kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste soovidega kingisaajate hulgas ka ligi 544 suurperest pärit last. "Väga paljudes peredes on laste kingisoovid väga praktilist laadi - talveriided või -jalatsid, koolitarbed. Aga ka arendavad mänguasjad, kaisukarud, autod-nukud," kirjeldas ELPLi president Aage Õunap laste soove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles