Innovatsiooniliidrite Klubi tutvustas Innovatsioonitrepi projekti

Järva Teataja
Copy
Tallinn, SEB
Tallinn, SEB Foto: Claire Peinar / Postimees

Tehnopoli ja SEB poolt ellu kutsutud Innovatsiooniliidrite Klubi tutvustas ettevõtetele suunatud uut projekti, milleks on Innovatsioonitrepp 2.0.

"Innovatsioonitrepp on töövahend ettevõtetele, mille abil saab hinnata ettevõtte olukorda ja panna paika tegevusplaan, et ehitada üles ettevõtte innovatsioonivõimekus, luues sellega pikaajalise konkurentsieelise," kirjeldas projekti Mart Maasik, Innovatsiooniliidrite Klubi nõukogu liige.

Innovatsioonitrepp jagab ettevõtted viiele arengutasemele vastavalt ettevõtte uuenduslikkuse astmele. See aitab ettevõtjal mõista, mis tasemel ta on ja millist abi ning teenuseid ta edasiseks arenguks vajab. Innovatsioonitrepp 2.0 prototüüp on valmis ja klubiliikmetel on seda võimalik juba ka rakendada, et testida oma ettevõtte innovatsioonivalmisolekut. Selleks tuleb täita küsimustik, mille põhjal kaardistatakse ettevõtte olukord ning näidatakse suunad, kuhu on võimalik edasi liikuda.

SEB innovatsioonijuht ja ILK nõukogu liige Sander Välk kutsub üles suurettevõtteid ja startup'e Innovatsiooniliidrite klubiga liituma, sest süsteemne koostöö ja innovatsioon uute toodete ja teenuste arendamiseks on vältimatu pidevalt muutuvas maailmas ning hädavajalik äriliste väljakutsete lahendamiseks. „Innovatsioonitrepp on üks suurepärane vahend, et oma ettevõtte konkurentsieelist tõsta, aga klubil on lisaks pakkuda ka muid väärtuseid, mis ettevõtte arengule kaasa aitavad,“ täiendab Välk.

Innovatsiooniliidrite klubi on kogukond, mille ühistegevused, innovatsioonialane koostöö ja tihe ideede vahetus sillutavad tee uudsete tulevikulahendusteni, mis viivad Eesti ettevõtted innovatsiooni eesliinile maailmas. Innovatsiooniliidrite klubi korraldatud üritustel pakutakse liikmetele praktilist sisu, mille käigus tutvustatakse uusi innovatsioonitrende ja -tööriistu, vahetatakse vilumust innovatsiooniga seotud väljakutsete lahendamiseks ning luuakse uusi kontaktne ning koostöösid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles