Varguste arv on Järvamaal hüppeliselt kasvanud

Järva Teataja
Copy
Murdvaras. Pilt on illustreeriv
Murdvaras. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Viimasel kolmel kuul on Eestis toime pandud rohkem vargusi kui eelmisel aastal samal perioodil. Kõige suurem hüpe varguste osas on toimunud garaažides ja parklates. Garaažidesse on sisse murtud ligi 80% rohkem ja parklates on varguste arv enam kui kahekordistunud.

“Alles hiljuti reageeris meie patrullekipaaž Loksa eramus toimunud sissemurdmisele. Ekipaaži sõnul oli kohale jõudes eramul lõhutud kaks ukseklaasi,” selgitas G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul. “Kõik elamute ja ka lisahoonete omanikud peaksid kindlasti läbi mõtlema, millised ohud neid varitsevad ja kas nad on teinud kõik endast oleneva, et oma vara kaitsta,” lisas Tuul.

Ka Harjumaa ehitusjärgus ridaelamu juures hiilis hiljuti 2 võõrast isikut, kes jäid kaamerate vaatevälja ning sellele reageerisid kohe patrullekipaažid. Ekipaažidel objektilt ega objekti vahetust lähedusest kedagi tabada ei õnnestunud, kuid nad märkasid, et kaks ust olid kruvidest lahti keeratud.

Kõige rohkem on sel aastal pikanäpumeestega probleeme olnud Tartus ja Kohtla-Järvel, kus varguste hulk on pea kahekordistunud.

Eelmise aastaga võrreldes on tänavu varguste arv tõusnud nii Valgamaal, Raplamaal, Tartumaal, Ida-Virumaal, Järvamaal, Lääne-Virumaal, Saaremaal, Viljandimaal kui ka Hiiumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles