Menukas artist tühistas Imavere kõrtsis esinemise (2)

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Danel Puuder pole rahul, et üks esineja võib nii vastutustundetult käituda ja ootamatult ilma olulise põhjuseta oma esinemise tühistada. Kahju kannatab ju peokorraldaja.
Danel Puuder pole rahul, et üks esineja võib nii vastutustundetult käituda ja ootamatult ilma olulise põhjuseta oma esinemise tühistada. Kahju kannatab ju peokorraldaja. Foto: Anne Põder

Imavere kõrtsi üürnik Danel Puuder andis täna teada, et eesootavaks laupäevaks väljakuulutatud Eesti ühe menukaima artisti Andrus Muld alias Hunt esinemine jääb ära, sest artist keeldub üles astumast laval, kus on varem esinenud tema silmis kaheldava mainega artistid.

Danel Puuder on vahejuhtumist väga häiritud. "Meil olid jõulukuu esinejad juba aegsasti planeeritud ja 3. detsembril pidi kõrtsis esmakordselt üles astuma Hunt. Nüüd aga tühistas ta ootamatult nädala enne üritust oma esinemise," rääkis ta.

Põhjuseks tõi Hunt Puudri sõnul asjaolu, et ta ei esine laval, kus on varem üles astunud diskor Heiki ja Marco Tasane, kes on tuntud ka esinejanimega strippa Marco. "See olevat talle mainekahju," lausus ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles