Meeskonna hea tunnetus kadus nädalaga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Peatreener Meelis Songe (vasakul) ja mängija Gaspar Bibikov peavad nõu, mida annaks teha teisiti, et mängu käiku muuta.
Peatreener Meelis Songe (vasakul) ja mängija Gaspar Bibikov peavad nõu, mida annaks teha teisiti, et mängu käiku muuta. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel reedel teenis SK Nord/Cramo korvpallimeeskond Saku esiliiga kaheksandas voorus esimese võidu. Selle üle ei saanud kuidagi rõõmustada kodupubliku ees mänginud Paide Viking Window meeskond, kellele läks mängust, mille nad võita lootsid, kirja kaotus 66:84.

Kohtumine algas Paide Viking Windowle küll paljulubavalt, kuid juba kolmandal minutil leidsid nad end tagaajaja rollist. Kahe- kuni viiepunktises kaotusseisus mängisid nad esimese veerandi lõpuni. Vile kõlades olid Paide korvpallurid 13:18 taga.

Paide Viking Window mängupilt ei paranenud ka teisel veerandil, kui viie minuti möödudes oli kaotust juba 15 punkti. See oli mängijaile šokk ja kindel märk sellest, et on viimane aeg ennast kokku võtta. Jõuliselt võitlesid nad end suuremast kaotusest välja, kahandades kaotuse paari minutiga kaheksale punktile. Vastased ei lasknud end aga paidelaste edulainest heidutada ja võitsid punkte tagasi. Pallilahing oli tuline ja veel poolteist minutit enne poolaja lõppu oli Paide taga viie punktiga, kuid SKNord/Cramo suutis lõpuminutitel olla tulemuslikum ning puhkepausile minnes oli Viking Window taga üheksa punktiga 34:43.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles