Tallinna Lauluväljakul saab kõndida laserkiirte metsas ja vaadata laseretendusi

Järva Teataja
Copy
Foto: Valgusfestival

9. detsembril Tallinna Lauluväljakul avatava Valgusfestival Imedemaa juurde kerkib laserkiirte metsatukk. Tuntud muinasjutu Alice Imedemaal temaatilisel valgusfestivalil näidatakse kuuel nädalavahetusel laseretendusi.

Fantaasiariik Alice Imedemaal ehitatakse üles lauluväljaku merepoolsel alal. Kümned valgusskulptuuride ansamblid kujutavad nii kuulsa muinasjutu tegelasi ja olustikku kui muid fantastilisi taimi, loomi, linde ja ehitisi. Sadade tuhandete lampidega ehitud ja siidiga kaetud skulptuurid on kuni kaheksa meetrit kõrged.

Laserkiirte metsas toimuvad valgusfestivali lahtioleku õhtutel igal reedel, laupäeval ja pühapäeval laseretendused, milles kasutatakse 12 laserit ning kõlab spetsiaalselt showks loodud muusika. Lasermetsa- ja etendusi saab vaadata alates 9. detsembrist kuuel nädalavahetusel.

Valgusfestivali meelelahutusprogrammile lisaks luuakse ka jõuluturg, tänavatoidu ala ja jõuluvana kohtumispaik. Avatud on Tivoli lõbustuspark.

Valgusfestival Imedemaa avatakse 9. detsembril ning on lahti iga nädala reedel, laupäeval ja pühapäeval kella 17:30st 22ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles