Eesti Rahva Muuseumi jõululaat toob rõõmu kahel päeval

Järva Teataja
Copy
Foto tehtud 2018. aasta jõululaadal.
Foto tehtud 2018. aasta jõululaadal. Foto: Anu Ansu

RMi traditsiooniline jõululaat kutsub külastama nii sel laupäeval kui pühapäeval. 180 kauplejat, ponisõit ja miniloomaaed ning rikkalik kultuuriprogramm toovad jõulurõõmu suurtele ja pisematele.

ERMi jõululaat toob muuseumisse 180 kauplejat, kellest 70 pakuvad ehedat kodumaist toitu. Laadale tullakse kauplema kõikjalt Eestist, sh Setomaalt ja saartelt. ERMi sisealadel A-fuajees ja silla-alal kaubeldakse kauni käsitöö ja disainiga, imelise keraamikaga ja puhta kodumaise kosmeetikaga. ERMi enda poes on oodata erisoodustusi.

Maitsete pakkujad seavad end sisse ajutiste näituste suurde saali ning välialale A-sissepääsu juures. Terve nädalavahetuse on A-poole välialal avatud miniloomaaed ning lapsed saavad ponidega sõita.

Silla-alal asub jõululaada lava, kus astuvad kahel päeval üles akordionist Julius Koppel, Tartu Meeskoor Akadeemiline Emajõgi, Taulide ansambel, Maarjamaa filharmoonikud ning Nedsaja Küla Bänd. Kogu kavaga saab tutvuda: https://www.erm.ee/et/ermi-joululaat-2022. ERMi jõululaada meluga ning muuseumi uudistega saab laupäeval kursis olla ka Ring FM raadiokanalil, mille meeskond end üheks päevaks muuseumisse sisse seab.

Laat toimub 10. detsembril kell 10–18 ja 11. detsembril kell 10–16. Sissepääs laadale on prii. Nädalavahetust juhib ning kauplejaid ja toimuvat tutvustab Piret Simson.

Info kauplejate kohta on leitav ERMi Facebooki sündmuse kontolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles