Aeg esitada 2022. aasta parimaid sportlasi

Järva Teataja
Copy
Kuigi 2021. aasta oli vibulaskuritele väga edukas, tuli Järvamaa spordigalalt parima tiitliga tagasi vaid Robin Jäätma. 2022. aastal läks samamoodi.
Kuigi 2021. aasta oli vibulaskuritele väga edukas, tuli Järvamaa spordigalalt parima tiitliga tagasi vaid Robin Jäätma. 2022. aastal läks samamoodi. Foto: Dmitri Kotjuh

Spordiaasta 2022.a hakkab lõppema ja aeg esitada Järvamaa parimaid sportlasi.

Järvamaa 2022. aasta parimate selgitamiseks spordis palutakse esitada kandidaadid vastavalt parimate valimise juhendile hiljemalt 15. detsembriks (k.a.) ette antud vormil.

Järvamaal valitakse kalendriaasta võistlustulemuste põhjal spordiaasta parimad järgmistes kategooriates: aasta neiu, noormees, naine, mees, seeniorid ja võistkond ning Järvamaa Sporditäht - rahva lemmiksportlane.

Kandidaate Järvamaa sporditäht 2022 selgitamiseks palutakse esitada samuti Järvamaa spordiliitu 15. detsembriks, mistahes spordialal, vanusegrupis, 2022. aastal erilise tulemuslikkusega silmapaistnud ja häid tulemusi saavutanud Järvamaa sportlasi.

Järvamaa omavalitsuste liit ootab aga kandidaate spordiedendaja preemiale

2023. aasta alguses tunnustavad Järvamaa Spordiliit, Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp ja Järvamaa Omavalitsuste Liit maakonna spordivaldkonna parimaid.

Järvamaa Omavalitsuste Liitu saab 22. detsembrini taotlusi esitada spordiedendaja preemia kategooriasse. Spordiedendaja preemia antakse sportlase või spordikollektiivi treenerile, kehalise kasvatuse õpetajale või juhendajale, spordielu korraldajale või propageerijale, kes on oma alal ja oma piirkonnas (vald, linn, koostööpiirkond, maakond) tegutsenud vähemalt kolm aastat ja kelle treenitavad on saavutanud suurepäraseid tulemusi rahvusvahelistel/ vabariiklikel / maakondlikel võistlustel või on silma paistnud oma piirkonna spordielu edendamisel, hoogustamisel ja toetamisel ning olema andnud suure panuse maakondlikku spordiliikumisse.

Järvamaa Spordiliit rahastab Järvamaa preemiatest kolme preemiat: aasta naissportlane, aasta seenior, edukas noor ja parim kollektiiv/võistkond. Järvamaa Omavalitsuste Liit rahastab kahte preemiat: aasta meessportlane ja spordiedendaja.

Järvamaa spordipreemia on asutatud 1999. aastal. Spordipreemia eesmärk on tähtsustada sporti, tunnustada ja tutvustada üldsusele tippsportlasi, treenereid, kehalise kasvatuse õpetajaid ja teisi isikuid, kelle saavutused, töö ja isiklik eeskuju on oluliselt aidanud kaasa sporditegevusele maakonnas.

Spordipreemiad antakse kätte 6. jaanuaril Järvamaa Spordigalal Väätsal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles