Linnameeskonnaga liitus noor mängumees

Järva Teataja
Copy
Dimitri Jepihhin
Dimitri Jepihhin Foto: Albert Kerstna/Studio24

Talvise üleminekuteakna teiseks täienduseks Paide Linnameeskonna ridades on 17-aastane talendikas ründav poolkaitsja Dimitri Jepihhin, kelle mängijaõigused omandas Järvamaa klubi Nõmme Unitedilt.

Elu esimese profilepingu üle rõõmustav Jepihhin lausus, et ootab innukalt hetke, mil saab end kõrgliigas proovile panna.

“Esiliigas on tase hoopis teine kui Premium liigas. Püüan näidata meeskonnale ja treeneritele oma parimaid külgi ning ootan oma võimalust,” sõnas ta. “Ennekõike tahan aga olla meeskonnale kasulik ja loodan, et minu tugevused aitavad Paidet juba järgmise hooaja eesmärkide saavutamisel. Vamos, Paide!”

Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams sõnas, et Jepihhini näol on tegemist ühe kõige talendikama poolkaitsjaga tänasel Eesti jalgpallimaastikul.

“Ta on tehniliselt osav, kiire ning väga selgelt väravale orienteeritud mängustiiliga pallur, kelle tugevused ja parimad omadused pääsevad esile just rünnakukolmandikul,” ütles Kams. “Mängijana on temas olemas kindel tahtmine ja siht tippjalgpallis läbi lüüa, mistõttu on mul väga hea meel, et ta temaga lepingu sõlmimiseni jõudsime. Tere tulemast, Dima!”

Oma jalgpalluriteed Tabasalus alustanud Dimitri Jepihhin liitus Nõmme Unitediga 2019. aastal ning debüteeris esiliigas 2021. aasta hooajal. Tänavu oli ta Unitedis juba kindel põhikoosseisu mängija ning sai 27 mänguga kirja kuus väravat. Erinevate vanuseklasside noortekoondistes on Jepihhinil kirjas 14 kohtumist.

Paide Linnameeskonnas hakkab ta kandma särki numbriga 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles