Karikavõidu selgitavad seekord Paide meeskonnad

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Meeskond Paide X (sinises) tagas omale tänase võiduga Järva-Jaani (valges) üle koha karikavõistluste finaalis.
Meeskond Paide X (sinises) tagas omale tänase võiduga Järva-Jaani (valges) üle koha karikavõistluste finaalis. Foto: Anne Põder

Järvamaa korvpallisõbrad teavad, et igipõline Paide - Türi vastasseis on ka  kohalikel korvpallivõistlustel seni tooni andnud ning enamasti on finaalides omavahel tiitleid ja karikaid jagatud. Seekordsetel Järvamaa korvpalli karikavõistlustel läks teisiti, finaalis lähevad vastamisi hoopis kaks Paide meeskonda ja Türi peab seekord Väätsaga arveid klaarima kolmanda-neljanda koha mängus.

Täna Tarbja võimlas peetud karikavõistluste kolmes viimases kohtumises said lõplikult selgeks homsete kohamängude paarid.

Veel enne tänast põhiturniiri viimast vooru juhtis täiseduga Paide Viking Window, Türil oli kolm võitu ja üks kaotus, Paide X-l ja Väätsal aga kaks võitu ja kaks kaotust.

Täna kohtusid Viking Window ja Türi, kelle mäng lõppes paidelaste 88:72 võiduga (26:18, 50:39, 70:58 ja 88:72). Nii jäi Türi meeskonna saagiks põhiturniiril kolm võitu ja kaks kaotust.

Väätsa ja KK7 mängus võidutses Väätsa tulemusega 53:42 (8:7, 28:12, 40:28 ja 53:42). Nii oli ka Väätsal lõpuks kirjas kolm võitu ja kaks kaotust.

Viimane põhiturniiri kohtumine Paide X-i ja Järva-Jaani vahel lõppes paidelaste võiduga 91:41 (25:11, 26:17, 65:30 ja 91:41), mis andis ka neile turniiritabelisse kolm võitu ja kaks kaotust.

Nii tekkis kolme meeskonna vahel niinimetatud surnud ring ehk võrdne arv võite ja kaotusi. Parima punktide vahega väljus tasavägisest olukorrast aga Paide X meeskond, kellest saab vastane Viking Windowle homses finaalmängus.

Kolmanda ja neljanda koha saatuse otsustavad Türi ja Väätsa meeskonnad ning viiendale ja kuuendale kohale mängivad Järva-Jaani ja KK7.

Mängud algavad homme kell 11 Paide Hillar Hanssoo põhikooli võimlas 5. ja 6. koht, kell 12.30 mängivad seal samas 3. ja 4. koht ning kell 15.00 algab karikavõistluste finaal E-Piima spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles