Lapsed valmistasid restos friikartuleid ja vahvleid

Copy

Täna toimus kolmandat korda Taikse lasteresto, kus ligi paarkümmend osalejat õppis käsitsema erinevaid kodumasinaid ning valmistama nende kaasabil meelepäraseid toite.

Taikse lasteresto üks eestvedajaid Kristina Gudinas ütles, et kohaliku omaalgatuse programmist saadud raha eest on neil rahvamajja ostetud köögiseadmed minipannkookide, Belgia vahvlite, ülepannikookide ja friikartulite tegemiseks. "Tõsi fritüüris saab tegelikult lisaks kartulitele ka palju muud põnevat küpsetada," sõnas ta.

Tänases menüüs oli Gudinase sõnul paksud kaeravahvlid, minipannkoogid, ülepannikoogid, friikartulid, juustu-kanakotletid, sidruni limonaad, külm kaste ja tomati-kurgi salat. "Pärast toitude valmistamist katame laua ja teeme ühe toreda lõunasöögi," märkis ta.

Tagasi üles