Korvpallikarika haarasid endale paidelased

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Täna Järvamaa korvpalli karikavõistluste finaalis kohtunud Paide Viking Window ja Paide X meeskondade vahel sai jõuvahekord selgeks juba poolajaks, kuid mängurõõmu, leidlikke sööte, efektseid korve ja kiireid läbimurdeid jagus aga kohtumise lõpuni.

Mängu võitis tulemusega 80:53 Paide Viking Window (18:6, 44:21, 62:39, 80:53), kus mängis valdavalt meeskonna kunagine raudvara ehks siis Paidest sirgunud või praegu linnaga seotud mängijad. Meeskonna hing Janno Viilup ütles, et karikavõistlustel oli platsil päris Paide meeskond ja mänguvõimalused said ka need, kes päris igapäevaselt ehk enam nii palju korvpalli ei patsuta. "Saku esiliiga meeskonnast on see sootuks erinev koosseis," täpsustas ta.

Finaalivastaseks tulnud Paide X saavutas karikavõistlustel üllatuslikult teise koha jäädes põhiturniiri mängudes alla vaid Türi ja Viking Window meeskonnale. Ka Paide X koosnes kunagistest korvpalli taustaga mängijatest, kes oma lõbuks hobikorras aeg-ajalt palli korvi käivad loopimas ning mängust rõõmu tunnevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles