Orienteerujad tegid spordiaastast kokkuvõtteid

Järva Teataja
Copy
Evely Kaasiku.
Evely Kaasiku. Foto: Evely Kaasiku Facebook

Orienteerumisklubi JOKA president Paul Poopuu autasustas medalite ja meenetega päevakute edukaimaid, tiitlivõistluste võitjaid, toetajaid, korraldajaid.

Päevakute vanuseklasside edukamad said JOKA lipu, klaasplaadi (I,II,III koht), klaasmedali (4. koha saaja kui 15 osalejat klassis ja A raja 5 osalejat ).

Kõikidel päevakutel osales 12 klubiliiget, kingiks EOL seinakalender: Mariliis Aren, Annaliisa Aren, Kärl Märten Aren, Raido Aren, Martin Liidlein, Maarius Kotsulim, Raiko Alliksaar, Henri Perillus, Raul Laas, Ahto Karu, Kalmer Keevend ja Ester Marjapuu.

Päevakute korraldajad ja abilised (15) said kingiks fliiskindad: Kaarel Kallas, Artur Soo, Paul Poopuu, Kalju Toomas, Raul Laas, Ahto Karu, Anu Pallon, Rein Rooni, Kalmer Keevend, Siiri Poopuu, Anett Liisa Parts, Kerto Kaasiku, Raiko Alliksaar, Ragnar Kruusla ja Raivo Pellja.

JOKA lipu pälvisid 2022. aastal Eesti koondisse valitud ja tiitlivõistlustel edukalt võistelnud klubiliikmed: Evely Kaasiku, Sigrid Ruul, Priit Poopuu, Mehis Muru, Raiko Marrandi, Anett Liisa Parts, Maanus Udam ja Anna Mia Atonen.

Ka Eesti meistrivõistlustel medalisaanud võistlejad ja suurimad toetajad said lipu (18).

„2022. aasta on JOKA ajaloo kõige edukam aasta: EM hõbemedal orienteerumisjooksu lühiraja distantsilt Evely Kaasiku poolt on saavutus, mis ilmselt motiveerib veel aastaid,” rääkis Paul Poopuu. „Türilt, orienteerumiskeerukuselt olematult maastikult, sirgus maailmatasemel tegija! Tundus uskumatu, kuid sai tõeks! Ka Sigrid Ruul on samalt kasvulavalt ning saavutanud noorteklassis medali EMilt ning praegugi pürib Eesti koondisesse.”

Ka Priit Poopuu üllatas kulla ja pronksiga rattaorienteerumise veteranide Mmil. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles