Päästeamet saatis Järvamaa eritehnika saartele appi

Järva Teataja
Copy
Foto: Lääne päästekeskus

Nädalavahetusel üle Eesti liikunud lumetorm Birgit tekitas kõige rohkem kahju Saare- ja Hiiumaal, jättes tuhanded inimesed elektrita ning häiritud oli ka mobiilside. Tugev lumesadu muutis teed kohati läbimatuks. Teisipäeval jätkati lumetorm Birgiti tekitatud elektrikatkestuste likvideerimist.

Lääne regionaalse staabi juht Vaiko Vatsfeldi sõnul püüab Päästeamet igal võimalikul viisil aidata Elektrilevil rikkeid kõrvaldada, et elanikud saaksid valguse ja soojuse kodudesse tagasi.

Kokku kutsutud Lääne-Eesti regionaalne kriisistaap hoiab ühendust omavalitsustega, et oluliste teenuste katkemisel võimalikult kiiresti reageerida. Saartele on Elektrilevi brigaadidele saadetud appi viis roomikmasinat. Teisipäeval saatis Päästeamet koostöös Türi Vabatahtliku Tuletõrje Ühinguga Saaremaale elektrikatkestuste likvideerimisel abiks kolm lintidega ratasmaastikusõidukit ARGO, kusjuures abipakkumise Päästeametile tegi Türi VTÜ eestvedaja Meelis Välimäe, kes ise toimetas ühe sõiduki ka vabatahtlikult kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles