Elektrikatkestused haigla uksi ei sulgenud

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Eile lõunaajal lasid Paide perearstikeskuse töötajad porivaipe vahetava töömehe veel sisse, kuid keerasid siis uksed lukku, sest pidevalt kõikuva elektriühendusega polnud võimalik tööd teha. Inimesi ei saanud teenindada ka samas majas asuv apteek.
Eile lõunaajal lasid Paide perearstikeskuse töötajad porivaipe vahetava töömehe veel sisse, kuid keerasid siis uksed lukku, sest pidevalt kõikuva elektriühendusega polnud võimalik tööd teha. Inimesi ei saanud teenindada ka samas majas asuv apteek. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeva pärastlõunal kella 15.30 paiku jäi hinnanguliselt kolmandik Paide ettevõtetest ja majapidamistest elektrita. Elektrilevi katkestuste kaardi andmetel oli esialgu elektrita 1117 klienti. Nende hulgas ka Järvamaa haigla, Maxima kauplus, muusika- ja teatrimaja, keskraamatukogu ning teised linna Türi-poolsesse ossa jäävad ettevõtted ja majapidamised.

Tund aega hiljem oli enamik kliente elektri tagasi saanud, kuid õhtu jooksul esines veel lühi­ajalisi kõikumisi. Katkestused algasid uuesti eile ennelõunal, mõjutades ligikaudu 700 klienti. Nii ulatuslikku elektrikatkestuste lainet pole linnas juba ammu olnud.

Järvamaa haigla peaarst Külvar Mand ütles teisipäeval kell 15.45, et haigla oli tõepoolest pime. «Võtsime Elektrileviga ühendust ja nad lubasid, et kui rikke põhjus selgub, on haigla esimeste seas, kes voolu tagasi saab,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles