Jõuluhommikul lustinutest ei jäänud keegi kingita

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy

Türil asuvas Luise kohvikus on juba tavaks saanud, et nädalavahetustel toimuvad seal kogu perele mõeldud teemahommikud, kus tegutsemist ja rõõmu jagub nii väikestele kui suurtele. Sel aastal korraldati esmakordselt ka jõulueelne perehommik, mida austas oma kohalolekuga ka jõulumees isiklikult. Ning kingita ei jäänud keegi.
 

Kuigi jõulukuul toimub temaatilisi sündmusi paljudes kohtades ning jõuluvana võib kohata nii kauplustes, koolides kui lasteaedades, leidis Luise kohviku pere, et neljanda advendi eel on paslik jõulune sündmus pidada ka kohvikus. Täpsemalt küll kohviku avaral väliterrassil, mis pühademeeleolule vastavalt ehitud. Ning seal oli ka kuueteistkümnel väikesel külalisel koos oma emade-isadega parasjagu ruumi Triinu Leedmaa juhendusel mõned vahvad mängud ja tantsuring teha.

Kohviku turundusjuhil Ele Puidetil oli rõõm tõdeda, et jõulueelsel perehommikul sedavõrd palju osalejaid kokku tuli. "Eks ise ju muretsesin ka, kuna tegu polnud tasuta üritusega. Kas ikka tullakse ja raatsitakse, niigi kulutusi jõulukuul palju. Aga ootused said igatahes täidetud!," avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles