Tikupoisi jõululaat tuleb taas

Järva Teataja
Copy
Kunagi Viljandis toodetud tikutoosidelt tuntud tikupoisi võib leida nii kohviku fassaadilt kui ka teenindajate vormirõivastelt.
Kunagi Viljandis toodetud tikutoosidelt tuntud tikupoisi võib leida nii kohviku fassaadilt kui ka teenindajate vormirõivastelt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Käesoleva nädala neljapäeval leiab aset juba traditsiooniks kujunenud jõululaat. Seda sel korral nimega Paiaristi Tikupoisi Jõululaat 2022.

Laat leiab aset 22. detsembril kell 11.00-18.00 Tikupoisi restorani alal ning esmakordselt ka terrassil. Jõululaadale on tänaseks registreerinud end kauplema 47 müüjat. Jõuluvana kingikotti on võimalik soetada laadalt lisaks Eestimaisele toodangule ka tooteid välismaalt. Toodete valikus on villaseid kootud tooteid, vilditud tooteid, oliivipuust tooted, käsitöö veinid ja õlled, hoidised, pähklid, suitsukalatooted, meesaadused, munatooted, voodiriided, ehted, tünnisaunad ja palju muud.

„47 imehead võimalust ning ligi 150 meetrit jõululaata on minu hinnangul parim võimalus leida kingid jõuluvana kingikotti,“ täpsustas Tikupoisi turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja Ilves. „Oleme oma laatadega kasvamas iga korraga suuremaks. Sarnaselt sügislaadale, toimub ka jõululaat suuremalt, kui eales varem,“ ütles Ilves.

Laadal on võimalus kohtuda ka möödunud aastal Eestimaa Uhkuse tiitli pälvinud Jõuluvana Preediku ja tema tublide päkapikkudega, kes ootavad kõiki lapsi koos vanemate ja sõpradega Tikupoisi terrassil kell 12.30-13.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles