Elisa 5G võrk jõudis Järvamaale

Järva Teataja
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu sügisest alates saavad Järvamaa elanikud Elisa 5G võrku kasutada nii nutiseadmetega kui kodu- ja kontoriinternetina. Kokku on Elisa tänaseks rajanud rohkem kui 100 tugijaama üle Eesti ja võrk on kättesaadav juba 50-le protsendile Eesti elanikkonnast.

Käesoleval aastal avas Elisa esimesena Eestis päris 5G sagedustel toimiva võrgu ning on viimase seitsme kuuga uue põlvkonna mobiilsidevõrgu viinud igasse maakonda üle terve Eesti. 5G võrgu ulatust on laiendatud alates avamisest iganädalaselt ning ülikiire mobiilse interneti võimalused on 3500Mhz sagedusalal jõudnud tänaseks ka Järvamaale, ütles Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli. “Koos uute võrgupartnerite Nokia ja Ericssoniga oleme loomas modernseimat 5G mobiilsidevõrku Euroopas,“ täiendas Polli.

Elisa fookus on pakkuda hästi toimivat ja ülikiiret internetti olemasolevale kliendile. Seetõttu rajab ettevõte 5G võrku eeskätt piirkondadesse, kus koormused on suuremad ning tekib võimalus kliendi interneti kasutuskogemus tuntavalt paremaks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles