Järvamaa mõisaköögis toimetanud kokk pakub kuurortlinnas hallitusburgerit ja sibulasuppi

Järva Teataja
Copy
Sibulasupp.
Sibulasupp. Foto: Denis Georgievskij

Põhjaka mõisarestorani algusaastatel toidukoha omanikeringi kuulunud Joel Kannimäe kolis juba mõnda aega tagasi oma kodukanti Läänemaale ning tegutses ka menuka Dirhami kalakohviku peakokana. Keset suurt talve aga avas ta nüüd aga Haapsalus toidukioski, mis lühikese aja jooksul väga menukaks on saanud.

Ajaleht Lääne Elu  kirjutab, et tippkokk Joel Kannimäe tegi aastaid kantud idee teoks ja avas ligi kuu aega tagasi Jaama tänaval vaikselt väikese toiduputka Vigrid.

„Kuu aega tagasi laupäeval,” ütles Kannimäe 23. detsembril lehele. „Lärmi ei löönud, hirm oli suur, tahtsin ise sisse elada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles