Peatreener loodab heale stardile hooaja alguses

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonna peatreener Karel Voolaid.
Paide Linnameeskonna peatreener Karel Voolaid. Foto: Paide linnameeskond

Alanud aasta jalgpallihooaja esimesel täiskoosseisus peetud treeningul lausus Paide Linnameeskonna peatreener Karel Voolaid, et hooaja peaeesmärk ei ole lüüa rohkem väravaid kui mullu, vaid tasakaalu leidmine kaitse- ja ründetöö vahel. Eraldi rõhutas ta vajadust hooaega hästi alustada.

“Meeskond tundub olevat paremas seisus kui möödunud hooaja eel,” tõdes Voolaid PLMTV-le antud treeningujärgses intervjuus. “Toome veidi hiljem treeningutega alustanud mängijad targalt õigesse temposse, noorematega (kes kogunesid treeningutele juba 19. detsembril – toim.) tulebki teha julgemalt. Oleme minu arvates heas seisus.”

“Pärast paari esimest treeningnädalat saame täpsemalt rääkida sellest, millist nägu meeskonda me voolida tahame,” lisas ta. “Tulemas on mõned tähtsad koosolekud, kus juhatuse poolt määratud eesmärgid mängijatele edasi anname. Selge on see, et vähemaga kui möödunud aastal saavutatu me leppida ei taha. Igas aspektis on arenguruumi. Peame muutuma vihasemaks, jõulisemaks ja laskma endale vähem väravaid lüüa. Kas peame rohkem väravaid lööma … Kokkuvõttes kogunes neid mullu hooaja peale ikkagi päris palju, aga võistkondlik kaitsemäng ja jõuline tegutsemine ilma pallita on peamised märksõnad ja nende kallal jaanuaris-veebruaris vaeva näemegi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles