Rahvamaja loovutab koha kaubandushoonele

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Vabadussõjas võidelnute mälestuspäeval, 3. jaanuaril on kaitseliitlased ja linnajuhid alati viinud vana rahvamaja juurde, mis lähiajal kavatsetakse lammutada,  lilli ja küünlaid. Tänavu oli mälestajaid tavapärasest rohkem. Pildil asetavad pärja Paide linnapea Kulno Klein (vasakul) ja linnavolikogu aseesimees Peeter Saldre.
Vabadussõjas võidelnute mälestuspäeval, 3. jaanuaril on kaitseliitlased ja linnajuhid alati viinud vana rahvamaja juurde, mis lähiajal kavatsetakse lammutada, lilli ja küünlaid. Tänavu oli mälestajaid tavapärasest rohkem. Pildil asetavad pärja Paide linnapea Kulno Klein (vasakul) ja linnavolikogu aseesimees Peeter Saldre. Foto: Dmitri Kotjuh

Veel mõni kuu saab Paide linnapildis näha Järvamaa haigla kõrval asuvat vana rahvamaja, sest peatselt kaob 1929. aastal valminud hoone linnapildist igaveseks.

Paide vana rahvamaja, kus tegutses sanitaartehnikakauplus El-San, läheb uue aasta alguses lammutusele. Et paidelastele olulise tähendusega maja vähemalt osaliselt oma elu jätkaks, kuulutas sanitaartehnikakauplust pidanud ette­võtja Aare Kalvik eelmise aastal lõpul, et huvilistel on võimalus enne lammutust soetada endale palke, voodrilaudu, plast­aknaid, väli- ja siseuksi ning heas korras laminaatparketti.

Kalvik ütles, et pärast seda, kui sotsiaalmeedia kaudu sõna laiali läks, näitas pakutava vastu huvi üles väga palju inimesi. Nüüd võib juba öelda, et kõik, peamiselt siseruumidest pakutav, on omaniku leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles