Paide sportlast saab valida aasta naisvõimlejaks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Krete Kaasik pani batuudihüpete maailmameistrivõistlustel Eesti jaoks märgi maha.
Krete Kaasik pani batuudihüpete maailmameistrivõistlustel Eesti jaoks märgi maha. Foto: VÕIMLEMISLIIT

Järvalastel on hea võimalus aidata Paide batuudihüppaja Krete Kaasik Eesti parimate sekka, sest just tema on möödunud aastal saavutatud tulemuste poolest üks Eesti edukamaid naisvõimlejaid.

Eesti võimlemisliit, kuhu lisaks iluvõimlemisele, rühmvõimlemisele, sportvõimlemisele,  sportakrobaatikale, sportaeroobikale ja teistele võimlemisaladele kuulub ka batuudihüppamine, valib igal aastal parimaid sportlasi, võistkondi, noorsportlasi ja treenereid.

Tänavu kandideerib parima naisvõimleja tiitlile Kati spordiklubi batuudihüppaja Krete Kaasik, kelle tulemustele ei saa sedapuhku vastu ükski teine võimleja.

Kati spordiklubi treener Katrin Kaasiku sõnul on tavaliselt iluvõimlejatega raske konkureerida, sest nende tase on kõrge ning neil on ette näidata tulemused nii Euroopa kui maailma mainekamatelt tiitlivõistlustelt. "Eelmisel aastal jõudis ka Krete Kaasik esmakordselt täiskasvanute arvestuses nii maailma kui Euroopa meistrivõistlustele ning esindas seal Eestit heade tulemustega. Kuldmedalid on tal ette näidata ka Eesti meistrivõistlustelt," selgitas ta.

Krete Kaasik tuli maailma meistrivõistlustel Sofias 74 võistleja arvestuses 41. kohale. Euroopa meistrivõistlustel Riminis oli ta 56 osaleja seas 18. kohal ning eesti tiitlivõistlustel alistas ta kõik konkurendid nii trampoliinihüpetes kui ka topelt-trampetihüpetes.

Kel soov Krete Kaasik aasta parimaks naisvõimlejaks aidata, saab oma hääle anda siin

Ole tähelepanelik, sest hääletamiskeskkonnas tuleb anda üks hääl igas kategoorias ning oma valiku edastamiseks tuleb lõpus sisestada oma andmed ja kinnitada valikud.

Aasta parimad selgitatakse välja EEVL juhatuse ja rahvahääletuse tulemuste summeerimisel.

Parimad avalikustatakse 21.jaanuaril 2023 toimuval parimate sportlaste tunnustamisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles