Suurpeo piletid jõudsid müügile

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: Aivar Pihelgas

Alates teisipäevast, 10. jaanuarist on võimalus osta pileteid tänavu suvel Tallinnas toimuvale noorte laulu- ja tantsupeole ning rahvamuusikapeole.

Eesti laulu- ja tantsupeo SA juhataja Margus Toomla sõnul algas täna senisest hoogsam ettevalmistus juba vähem kui kuue kuu pärast toimuvaks noorte laulu- ja tantsupeoks. Lisaks piletimüügile algas täna eelproovide periood. „Huvilisi nii tantsu- kui laulupeol osalemiseks on palju. Ühtekokku on teel Kalevi keskstaadionile tantsima ligikaudu 9000 noort tantsijat ja laulukaare alla laulma enam kui 25 000 koorilauljat,“ sõnas Toomla.

Tantsupeo kolm identset etendust toimuvad reedel, 30. juunil ja laupäeval, 1. juulil Tallinna Kalevi keskstaadionil. Tantsupeo pealavastaja Agne Kurrikoff-Hermani sõnul kandub tantsupeo idee sildadest, mis aitavad leida meile omaseid väärtuseid. „Kasvades me loome ja kaotame sildu, mis meid ümbritsevaga suhestab. Sillad seovad meid nii esivanemate pärandi kui tänapäevaste koduste väärtustega, aidates noorel rajada oma teed ja kasvada õnnelikuks inimeseks,“ ütles lavastaja. Siit ka XIII noorte tantsupeo nimi „Sillad“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles