Mudilaste neliksari tuleb taas

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Mudilaste karikasari Roosna-Allikul
Mudilaste karikasari Roosna-Allikul Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juba viiendat aastat asuvad Roosna-Alliku spordiklubi ettevõtlikud naised korraldama mudilaste neljaetapilist karikasarja, mis tutvustab eelkooliealistele lastele erinevaid spordialasid ning annab võimaluse nendes mõõtu võtta.

Võistlussarja üks eestvedajaid Tiiu Väli ütles, et tänavune sari saab alguse 29. jaanuaril suure suusasõiduga. "Ma loodan, et selleks ajaks tuleb lund ikka juurde ning saame ümber Roosna-Alliku põhikooli staadioni rajad sisse sõita," lausus ta.

Nii nagu varasematel aastatel, nii ka tänavu ootavad seejärel lapsi ees kevadised osavõistlused: pargijooks, rattasõit ja staadionijooks.

Väli sõnul näeb võistluste tava ette, et kõigil neljal etapil osalevad lapsed saavad tänutäheks karika. "Need, kes saavad tulla kolmele etapile, teenivad kaela medalid. Igal etapil on osalejatele väikesed suupärased tänumeened ka," lisas ta.

Võistlustel osalemiseks tuleb end eelnevalt kirja panna telefonil 56564794 või võistluspäeval kohapeal. Koha stardis saab eurose osalustasu eest.

Väli märkis, et eelnevad aastad on tõestanud karikasarja vajalikkust. "See on eelkooliealiste laste täiesti oma võistlussari, kus stardijoonel ollakse vaid oma vanustega koos," tutvustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles