TABATUD ⟩ End läbi klaasuste rahani murdnud varast maskeerimisriietus ei päästnud

Järva Teataja
Copy
Koduta kassidele mõeldud raha varastanud mees murdis lahti klaasukse ning kadus koos annetuskastiga. Nüüdseks on maskeerimisriietust kandnud varas tehtud kindlaks.
Koduta kassidele mõeldud raha varastanud mees murdis lahti klaasukse ning kadus koos annetuskastiga. Nüüdseks on maskeerimisriietust kandnud varas tehtud kindlaks. Foto: Pilt videost

Mullu septembri alguses murti sisse Tikupoisi restorani ja varastati annetuskast koos suure summa rahaga. Vahepealsel ajal on loo lahendamises olnud arenguid.

Kesk-Eesti politseijaoskonna Paide menetlusgrupi juht Annela Eesmaa ütles, et nende menetlusgrupi uurija hea töö viis selleni, et nad tuvastasime mehe, keda on alust kahtlustada annetuskasti varastamises. “Mehele esitati kahtlustus varguses,” lisas ta.

Tikupoisi turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja Ilves ütles toona, et esialgse info järgi oli varas väga hästi kursis nii maja eripärade kui ka sellega, et annetuskastis on omajagu raha. «See kõik juhtus esmaspäeva varahommikul kella 5.10 ajal, kui kalameheriietuses mees murdis sõrgkangiga Tikupoisi restorani ukse lahti ja võttis kaasa kodutute loomade toetuseks üles pandud annetuskasti,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles