Masinatehase meeskond hakkab õppima tippinnovaatorite käe all

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Tippinnovaatorite programmi esimese lennu õpilase Kristjan Kõljalaga koos osalevad koolitusel ka ettevõtte tootearendusjuht Valter Sard ja tootearendaja Erki Rudi.
Tippinnovaatorite programmi esimese lennu õpilase Kristjan Kõljalaga koos osalevad koolitusel ka ettevõtte tootearendusjuht Valter Sard ja tootearendaja Erki Rudi. Foto: Erakogu

Paide masinatehase meeskond lunastas pääsu tippinnovaatorite õppeprogrammi, mille tulemusel loodab ettevõtte muutuda tulevikukindlamaks ning luua eeldused kiiremaks kasvuks.

Tegemist on Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuse programmiga, kus kümme ambitsioonikat ettevõtet saavad võimaluse Eesti ja välismaiste innovatsioonivaldkonna tippekspertide​ ja -mentorite toel välja töötada oma innovatsioonistrateegia ning kolm kuni kuus uut võimalust, millega saavutada oma ettevõtte järgmine arenguhüpe.

Osaühingu PMT müügijuhi Kristjan Kõljala sõnul osaleb innovatsioonitiim programmis peamiselt Humus by PMT kaubamärgiga, kuid ta loodab õppeprotsessi kaasata oluliselt suuremat hulka masinatehase inimesi, et sellest kogu ettevõte ja töötajad võimalikult suurt kasu saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles