Kolmapäevast muutuvad mõne Järvamaa maakonnaliini sõidugraafikud

Järva Teataja
Copy
Bussipeatus.Foto on illustreeriv.
Bussipeatus.Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Järvamaa ühistranspordikeskus annab teada, et 1. veebruarist muutuvad mõne Järva maakonnaliini sõiduplaanid. 

Liin 34B Paide-Imavere-Eistvere mõis-Imavere-Paide väljub Paide bussijaamast kell 09:35 ning Eistvere mõis peatusest kell 10:19 ja Mäeküla peatusest kell 10:45.

Liin 28C Paide-Väätsa-Saueaugu-Paide väljub Kultuurikeskuse peatusest kell 06:25 ja 16:45 ning Väätsa kooli peatusest kell 07:23 ja 17:40.

Alates 1. veebruarist läbib buss Saueaugu ja Arusaare peatusi reisijate olemasolul või tellimise alusel. Tellimus tuleb esitada hiljemalt 24 tundi enne lähtepeatusest väljumist telefonil 3846145.

Alates 1. novembrist eelmisel on Järva maakonnas sõiduplaane, kus on nõudepeatusi. 

Nõudepeatus on ühistranspordile mõeldud peatus, kus sõiduk peatub ainult siis, kui sinna on valideeritud sõit või kui peatuses on ootajaid.

Kui reisija soovib sõita tavapeatusest nõudepeatusesse, siis tuleb anda oma sõidusoovist bussijuhile teada bussi sisenedes.

Et reisija saaks sõiduplaanis ettenähtud päeval ja kellaajal minna nõudepeatusest bussile, tuleb oma sõidusoov edastada bussifirmale hiljemalt 24 tundi enne liini lähtepeatusest väljumist. Nõudepeatusele saab tellimuse esitada ainult sõiduplaanis etteantud päevade ja kellaaegade kohta.

Nõudeliinide kasutuselevõtmine võimaldab vältida hajaasustuses ettetulevaid olukordi, kus buss sõidab ilma ühegi reisijata. Tänu selliste tühisõitude ärajätmisele saab pakkuda täiendavaid sõiduvõimalusi mõnes teises piirkonnas.

Sõiduplaanide kohta saab täpsemat infot siit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles