Rahvajooksu korraldustiim kaalub Paide linnajooksu korraldamist

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide-Türi Rahvajooks
Paide-Türi Rahvajooks Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Paide-Türi rahvajooksu korraldajad mängivad mõttega korraldada 2024. aasta jooks Türilt Paidesse. Lisaks sellele, et nii saaks pakkuda osalejatele uudsust ja põnevust, on sellel ka praktiline põhjus - nii tuleks kõne alla ka Paide linnajooksu korraldamine.

Mittetulundusühingu Paide-Türi rahvajooks eestvedaja Erich Petrovits avaldas, et mõte tuua Türi linnajooksu kõrvale ka Paide linnajooks on liikunud korraldajate peas juba ammu, kuid ideel on nii plusse kui ka miinuseid. "Kui me lühidistantsi Kirnast Türi tänavatele tõime, hakkasime kaaluma ideed korraldada linnajookse kordamööda Türil ja Paides. Linnajooksu Paides tegemine tähendaks aga ka võistluskeskuse Paidesse toomist ning sellisel juhul peavad ka kõik finišid olema seal," põhjendas Petrovits. "See kõik tähendab aga ka suuremaid ümberkorraldusi. Türil toimib kõik tänu aastatepikkusele kogemusele väga hästi." Lisaks võib paljudele oluline olla traditsioonilise jooksuga jätkamine.

Et mõttega edasi liikuda või, vastupidi, mõte maha kanda, soovib korraldusmeeskond sisendit ja tagasisidet jooksjatelt endilt. Arvamust, kus ja kuidas võiks rahvajooks ning linnajooksud edaspidi toimuda, saab avaldada veebiküsitluse teel, mille leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles